Home » Leveringen weer opgepakt.

Leveringen weer opgepakt.

  • Ton 

Goed nieuws! Vanaf deze week hebben we de leveringen weer opgepakt! Het opheffen van enkele in de weg staande COVID-19 maatregelen hebben direct tot gevolg dat we eindelijk de reeds geplaatste orders uitleveren. Met name in België waren de regels streng.

Daarnaast nemen we graag alle nieuwe orders aan. U kunt vanaf nu rekenen op een levertijd van maximaal 1 week. Naast dat we de leveringen weer hebben opgepakt, kunnen we ook de volgende nieuwtjes melden:

  • Binnenkort zijn alle gangbare olieproducten ook leverbaar in 5 liter verpakking.
  • Onze volledig ester synthetische tweetakt olie is inmiddels ook leverbaar. Deze olie zorgt voor uitermate goede smering tijdens extreme race omstandigheden. Verpakking: bussen van 1 liter. Toepassing: sterk opgevoerde watergekoelde tweetakt racemotoren.
  • De webwinkel is verder gereed, zodat de particulier een bestelling kan plaatsen. De ondernemer kan eenvoudig een offerte aan kan vragen.
  • Kijk ook eens op onze Facebook pagina, hoe ook medewerkers van Pro Oils de afgelopen tijd virtueel op het circuit hebben doorgebracht. Eveneens is er een fantastische Citroën C1 Cup wagen op het circuit gezet. Ook was er een grondige test van de nieuwe 2-takt raceolie.
Leveringen wee opgepakt

Uiteraard zullen we met de levering van onze producten uiterst zorgvuldig omgaan. We houden volledig rekening met de richtlijnen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Indien gewenst maken we hier met u nog meer gerichte afspraken over. Dit om de veiligheid en gezondheid van u, uw medewerkers en van ons te waarborgen.

We zijn u graag ten dienste met het beste product tegen een eerlijke prijs. Daarnaast geven we u graag advies, en kunt u mede profiteren van onze rijke ervaring in de autosport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *